....................................................................................................

Oficis extraordinaris (APIV)


Com cada any, APIV prepara l'exposició col·lectiva per a la Fira del Llibre de València, una ocasió que va consolidant-se amb els anys, on la participació és oberta i ens trobem totes les sòcies i socis.

Enguany, moguts pel context social que vivim, hem decidit recopilar, d'entre els millors llibres de la història, aquells personatges que, per les seues extraordinàries habilitats, podrien servir de model als i les emprenedores que busquen ofici.

Altres anys, APIV ha pogut editar els seus catàlegs gràcies a l'esforç de sòcies i socis i a l'ajuda de la Direcció General del Llibre de València, però la situació econòmica de l'Administració és tan lamentable que, davant la més que probable falta de col·laboració i la prudència que exigeix el moment actual a l'hora de gastar els pocs recursos amb els quals una associació com la nostra compta, hem optat per autofinançar la nostra publicació.

Per açò necessitem la vostra ajuda!
Gràcies!

La llista d'il·lustradores i il·lustradors que participen en aquest projecte és llarga i reuneix algunes de les professionals més destacades de la il·lustració de l'Estat Espanyol. No podem citar les més de 80 participants, però en destacarem alguns noms que us seran familiars: Pablo Auladell, Cristina Durán, Mar Hernández (Malota), Miguel Ángel Giner Bou, Paco Giménez, Stygryt, Carlos Ortín, Aitana Carrasco, David Belmonte, Marta Antelo, Luis NTC, Ramón Pla, Jesús Huguet, María Herreros, Paulapé, Elías Taño, Emilio Gallego, César Barceló, Pablo Ruiz, Terelo, José Mª Lema, Verónica Leonetti, Calo...

No hay comentarios: